Fehérvár

Veszekedés buktatta le a családi drogültetvényt

Folyamatos zúgó hangra lettek figyelmesek a rendőrök, majd egy jellegzetes szagot követtek.

2014.09.01 12:14Havariapress

Tetőtérben kialakított drogültetvényt lepleztek le a rendőrök egy székesfehérvári családi házban, ahova veszekedés miatt hívták ki őket.

Családi veszekedéshez hívták ki a rendőröket a napokban egy székesfehérvári családi házhoz. Férj és feleség veszett össze, s míg meghallgatták őket, a rendőrök gyanút fogtak: folyamatos zúgó hangra lettek figyelmesek, majd egy jellegzetes szagot követve, a tetőtérben növényültetvényt fedeztek fel.

A házkutatás során 139 tő indiai kendert foglaltak le. Az egyik szobában dobozokba csomagolt marihuánát uis találtak. A 25 éves férfit és az 56 éves nőt is előállították, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.