Gulácsnál mentettek a vízirendőrök

Gyerekek is voltak a bajbajutott kenusok között

Vízitúrázók kerültek bajba hétfőn este a Tisza gulácsi szakaszán. A vízirendőrök siettek segítségükre, öt gyermeket és három felnőttet vittek a partra.

2014.08.26 13:37Havariapress

Az egyik bajbajutott hétfőn este fél 9-kor kért telefonon segítséget a rendőrség ügyeletétől: elmondta, hogy a Tisza gulácsi szakaszán, a folyó magas vízszintje miatt nem tudnak biztonságos helyre evezni.

A vízitúrázók segítségére vízirendészek siettek kisgéphajójukkal. Rövid keresés után megtalálták a kenusokat, öt gyermeket a fedélzetre vettek, a három felnőttet maguk mellett irányítva, kikísérték a jándi szabadstrandra. A kimentett kenusok átfáztak, de komoly bajuk nem esett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.