Családi dráma

Belefulladt a Balatonba a lányát mentő férfi

Vízibicikliről ugrott be a Balatonba egy kislány. Apja annak ellenére ugrott utána, hogy nem tudott úszni. A kislányt sikerült kimenteni, de ő vízbe fulladt.

2014.08.19 10:10ma.hu

A bátor apa szombaton halt meg a kenesei strandnál. A Hírhatár beszámolója szerint két gyermekével és egy másik férfivel vízibiciklizett, amikor a mély vízhez értek, tízéves lánya kiugrott, majd segítségért kezdett kiáltozni. Az apa gondolkodás nélkül utánaugrott, elfelejtve, hogy maga sem tud úszni. A másik férfi a kislányt kimentette, de az apának már csak a vízen arccal lefelé lebegő testét találták meg. Az újraélesztési kísérletek nem vezettek eredményre, a férfi meghalt. Egyelőre nem tisztázott, hogy halálát fulladás okozta-e, vagy szívleállás végzett vele, mert túlságosan felhevült testtel vetette magát a vízbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.