Gödön

Illegális autóbontót számoltak fel

Több mint 11 tonna fémhulladékot foglaltak le a pénzügyőrök Gödön, ahol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség közösen számolt fel egy illegális autóbontót.

2014.08.16 10:55MTI
Freedigitalphotos David Castillo Dominici

Az adóhatóság Facebook-oldalán az olvasható: a rendőrséggel közösen egy olyan ingatlanon tartottak ellenőrzést, ahol autóbontást végeztek, de az ingatlan tulajdonosa a bontáshoz szükséges érvényes szakhatósági engedélyt és a bontott járművekkel kapcsolatos dokumentumot nem tudta bemutatni.

Az ellenőrök a helyszínen nagy mennyiségben találtak karosszériaelemeket, futóműalkatrészeket, motorokat, kipufogórendszereket és egyéb bontott autóalkatrészeket. Ezeket a NAV pénzügyőrei lefoglalták, és a tulajdonos ellen fémkereskedelmi igazgatási eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.