Kézről kézre

Küzdelem a gyermekért

Egy másfél éves kisfiú beleesett a házuk medencéjébe Velencén. A rendőrök, a háziorvos és a mentők kézről kézre adva élesztették újra.

2014.08.06 15:59ma.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

Velencéről 2014. augusztus 5-én 12 óra 1 perckor érkezett bejelentés a Rendőrségre, hogy az egyik családi udvarán lévő medencébe esett egy másfél éves kisfiú. Elsőként a helyszínre a közelben közös járőrfeladatot ellátó rendőr és a pénzügyőr páros érkezet perceken belül, ahol a vízbe esett eszméletlen fiú újraélesztését megkezdték. Majd az érkező háziorvos és az OMSZ munkatársai eredményesen folytattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.