Senki nem vette észre a balesetet

4 éves kislány fulladt a medencébe, míg a Happy Birthday-t énekelték

Egy 4 éves kislány belefulladt a kert medencébe, miközben egy másik csöppségnek mindenki boldogan énekelte a Happy Birthday című születésnapi köszöntődalt.

2014.06.02 16:03ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Chaiwat

Senki sem figyelt a négyéves kislányra, az ünnepelt volt a főszereplő a kerti partin, így miközben a népes vendégsereg épp a Happy Birthday-t énekelte az ohiói Columbusban, a kislány észrevétlenül belesétált az 1 méter 20 centi mély medencébe és mentőmellény híján elsüllyedt. Mire észrevették, Sinaia Moore-on már nem lehetett segíteni, a medence alján fedezték fel - jelentette rendőrségi forrásokra hivatkozva a NY Daily News című amerikai lap. Bár csak perceket tölthetett a víz alatt, mert még élt, mikor kihúzták, a kórházba kerülése után nem sokkal mégis életét vesztette.

A rendőrség szóvivője, Christ Holzhauser az eset után azt mondta, hogy a tragédiát nyilvánvalóan egy "szomorú, szerencsétlen baleset" okozta, hisz rengeteg ember volt a kertben, mégsem vette észre senki a rossz helyen bóklászó gyermeket. Ennek ellenére a nyomozó szerint semmi jel nem mutat arra, hogy bárkit figyelmetlenséggel vagy gondatlansággal lehetne vádolni, a felnőttek az első születésnapját ünneplő másik gyermeknek énekeltek.

A gyerekek korábban a medencében pancsoltak, akkor még Sinaia is úszómellényt viselt, és nem tudni, másodjára hogyan mehetett a vízbe anélkül. A partin egyébként összesen mintegy 100 fő vett részt, gyerekek és felnőttek vegyesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.