A rendőrök balesetnek minősítették az esetet

2 éves kislány fulladt bele a medencébe

Nem indítottak gyilkosság vagy szándékos gondatlanság miatt eljárást a floridai rendőrök, akiket egy kétségbeesett szülőpár értesített, hogy 2 éves kislányuk belefulladt a medencébe.

2014.01.09 08:48ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Megfulladt a kétéves kislány és már szülei is hiába küzdöttek az újraélesztéssel, miután beleesett a családi otthonukban lévő medencébe. A tragédia szerdán, helyi idő szerint délután fél 6 körül történt, és bár a szülők kétségbeesetten hívták a 911-et, a gyermeknél a kórházba szállítás után már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A floridai Orlandóban történt esetet a rendőrség is balesetként kezeli és nem indítottak eljárást a szülők ellen - számolt be a MyNews13 című online hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.