Fulladás és fagyás együtt okozta a halálát

Jégteknősbe fagyva találták a 8 éves kislányt

Egy szibériai játszótéri jégszobor belsejében halálra fagyva találtak meg egy nyolc éves kislányt, aki többedmagával ment be a hatalmas teknősbe, de ki már nem tudott jönni.

2013.03.01 09:29ma.hu

Az oxigénhiány és a mínusz 7 fokos hőmérséklet együttesen okozhatta a halálát egy 8 éves kislánynak Szibériában - ezt állapította meg a halottkémi vizsgálat, miután a gyermeket egy játszótéren álló jégszobor belsejéből holtan emelték ki. Victoria Adaeva a tanúvallomások szerint több más gyermekkel együtt mászott be a teknősbéka formájú jégszobor belsejébe, ám miután egyedül maradt, már nem tudott kijönni onnan.

A rendőrség szóvivője az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint nem zárta ki, hogy a kislány megpróbált segítségért kiáltani, de annyira hideg volt aznap, hogy mindenki hazament és a játszótéren senki nem hallhatta a kiabálást. A hatóságokat a gyermek nagyanyja riasztotta, miután unokája nem tért haza időben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.