Kiskorúak lettek rosszul

Drogárusokat fogtak Tiszadobon

A kábítószerárusítás úgy derült ki, hogy a rendőrségre bejelentést tett egy férfi, mert két kiskorú neveltje ismeretlen eredetű növényi származéktól rosszul lett és kórházba került.

2014.08.06 10:21MTI
freedigitalphotos.net/sakhorn38

Két drogárust, anyát és fiát vette őrizetbe a rendőrség Tiszadobon - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Fedor Rita százados elmondta, hogy a kábítószerárusítás úgy derült ki, hogy a rendőrségre bejelentést tett egy férfi, mert két kiskorú neveltje ismeretlen eredetű növényi származéktól rosszul lett és kórházba került.

A nyomozás során a rendőrök eljutottak egy 42 éves tiszadobi asszonyhoz és 24 éves fiához, akik már hónapok óta árusítottak új pszichoaktív anyagot helyi fiataloknak.

A nő ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök 5,5 gramm növényi származékot megtaláltak a drogból. Az ügyben több fiatalt kihallgattak, akik elmondásuk szerint rendszeresen vásároltak a gyanúsítottaktól "Herbál" nevű anyagot - tette hozzá a sajtóreferens. A nőt és a fiát őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.