Öten megsérültek az M3-ason

Megállt segíteni egy balesetnél - de ő maga lett az áldozat

Egy személyautó és két mikrobusz ütközött össze az autópályán Budapest felé, Nagyútnál. Egy autós állt meg segíteni, akit elgázoltak és életét vesztette.

2014.07.27 08:16MTI
Forrás: youtube.com

Elgázoltak egy embert, aki megállt segíteni egy balesetnél az M3-as autópályán vasárnapra virradó éjszaka. A balesetben öten megsérültek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján.

Közleményük szerint egy személyautó és két mikrobusz ütközött össze az autópályán Budapest felé, Nagyútnál. Egy autós állt meg segíteni, akit elgázoltak és életét vesztette.

A balesetben öten megsérültek, egyikük súlyosan.

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán teljes útlezárás volt érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.