Kiúsztak

Fiatalok borultak vitorlásukkal a Balatonba

A két budapesti 19 éves fiú Zamárdi partjaitól körülbelül négyszáz méterre borult fel a vitorlással este 9 óra körül, de csak órák múlva úszott ki egyikük a partra, hogy segítséget kérjen.

2014.06.12 07:18MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

A partra tudott úszni az a két fiatal, akik még szerda este borultak fel kalóz típusú vitorlásukkal a Balatonban - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője csütörtök hajnalban az MTI-t.

Tarr Mihály közlése szerint a két budapesti 19 éves fiú Zamárdi partjaitól körülbelül négyszáz méterre borult fel a vitorlással este 9 óra körül, de csak órák múlva úszott ki egyikük a partra, hogy segítséget kérjen.

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata indult el a másik fiatal felkutatására, aki azonban időközben szintén kiúszott a partra. A vízimentők a felborult vitorlást megtalálták és a partra vontatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.