Teljes pályás útlezárás

Meghalt a kerékpáros - a pótkocsis kamion simán továbbhajtott

Egy kerékpáros férfit ütött el egy kamion pótkocsija Pálmonostora és Csanytelek között, majd továbbhajtott a helyszínről.

2014.04.09 17:26ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 9-én 15 óra 45 perc körüli időben a 4504-es számú út 7-es kilométerének közelében Tömörkény felől Pálmonostora irányába haladt egy 52 éves pálmonostorai férfi kerékpárral, amikor egy vele azonos irányba közlekedő kamion pótkocsijával elütötte.

A kerékpáros a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Pálmonostora felé.

A baleseti helyszínelés teljes pályás útlezárás mellett folyik.

Kerülni Pálmonostorán Pusztaszer vagy Gátér irányába lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.