Segítségnyújtás nélkül

Elfogták a csepeli cserbenhagyót

Az elkövető vasárnap délután egy csepeli parkolóba állt be, ám eközben felhajtott a járdára és elütött egy gyalogost, ezután elmenekült a helyszínről.

2014.04.07 12:22MTI

Elfogták Csepelen azt a járművezetőt, aki parkolás közben elütött egy gyalogost, majd távozott a helyszínről - olvasható a rendőrség honlapján.

Az elkövető vasárnap délután egy csepeli parkolóba állt be, ám eközben felhajtott a járdára és elütött egy gyalogost, ezután elmenekült a helyszínről. A balesetben megsérült 57 éves nőt kórházba vitték.

A BRFK rendőrei rövidesen azonosították a bűncselekmény elkövetésekor használt járművet, és egy órán belül a tartózkodási helyén elfogták L. Mihályt.

Az ügyben segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a 44 éves budapesti lakos ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.