Gyömrőn

Elgázolta, cserbenhagyta, majd a sínekre feküdt...

Az autós a baleset után elhajtott a helyszínről, majd öngyilkosságot követett el.

2014.01.29 17:24MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek a balesetről csupán annyit mondott, hogy Gyömrő belterületén egy férfit gázoltak el, az eset körülményeit a Monori Rendőrkapitányság vizsgálja.

Beluzsárné Belicza Andrea nem kívánta kommentálni a Hír24 információit, csak annyit közölt: a gázolással összefüggésben a rendőrségi vizsgálat mellett közigazgatási eljárás is indult, ennek okáról azonban nem adhat tájékoztatást.

A hírportál értesülése szerint a gázoló sofőr - miután sorsára hagyta a gyalogost - nem messze a baleset helyszínétől megállt kocsijával, majd a vasúti sínekre feküdt, ahol egy szerelvény halálra gázolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.