Szentesen

Még élve vágták le a kötélről az öngyilkosságát bejelentő férfit

Sikeresen mentettek meg a rendőrök egy öngyilkosságra készülődő férfi életét Szentesen.

2014.01.27 09:31Havariapress

A Csongrád megyei rendőrség irányítási központját az elmúlt napok egyik estéjén hívta fel egy elkeseredett férfi, bejelentve, hogy öngyilkos lesz.

Az ügyeletes kérdéseire mindössze annyit árult el, hogy Szentesen él és a kórházban dolgozik, majd letette a telefont. Az intézménybe küldött egyenruhások a telefonszám alapján kiderítették a bejelentő nevét és lakcímét, ezt követően azonnal a férfi Rákóczi Ferenc utcai házához mentek.

A háznál hiába csöngettek, senki nem válaszolt, bentről viszont az egyenruhások hangokat hallottak, ezért betörték az ajtót. Mint kiderült, éppen időben érkeztek, és még élve vágták le a kötélről a 44 éves férfit, akire az első szobában bukkantak rá. A mentők a férfit kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.