Véget vetett

Megölte a feleségét, majd végzett magával

Egy 45 éves nőt és egy 51 éves férfit találtak holtan egy kántorjánosi házban. Feltehetően családi tragédia történt: a férfi meggyilkolta feleségét, majd magával is végzett.

2014.04.08 11:55Havariapress

Hétfőn éjjel, a mentők találtak rá a nő és a férfi holttestére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kántorjánosiban, egy családi házban. A rendőrséget a mentők értesítették a történtekről.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást. A háznál a reggeli órákig helyszíneltek, nyomokat rögzítettek. A nyomozók megpróbálják rekonstruálni a történteket. Az elsődleges gyanú szerint, a férfi megölte feleségét, majd később végzett magával is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.