A rokonok tették

Megöltek és elástak egy idős férfit Ercsiben

Élettársa és a sógora segítségével megölte és elásta 62 éves apósát egy 39 éves férfi Ercsiben. A Székesfehérvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte mindhárom gyanúsítottat.

2014.03.14 13:59MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szerdán érkezett bejelentés arról, hogy a 62 éves helyi férfit régen láttak, fia azonban két hónapja felveszi nyugdíját.

Az ercsi rendőrök a bejelentést követően közigazgatási hatósági eljárást indítottak és megállapították, hogy az idős férfi bűncselekmény áldozata lett.

A nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az elhunyt férfi két gyermekét, egy 22 éves férfit és egy 28 éves nőt, valamint a nő 39 éves élettársát.

Kiderült, hogy az idős férfit a 39 éves férfi január 12-én saját házában megölte, majd az alagsori aknába temette 22 éves sógora segítségével. A bűncselekmény elkövetéséről tudott élettársa is, aki a vérnyomok feltakarításában segített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.