Buzsák

Felcsapott a tűz az óvoda fatüzelésű kazánjából

Az intézmény egyik dolgozója észlelte, hogy füst áramlik ki az óvoda kazánházából, és értesítette a tűzoltókat.

2014.04.01 12:46MTI

Fatüzelésű kazánból csapott fel tűz kedden a buzsáki óvodában, a 32 gyermek, az óvónők és a dajkák biztonságban elhagyták az épületet.

Az intézmény egyik dolgozója észlelte, hogy füst áramlik ki az óvoda kazánházából, és értesítette a tűzoltókat. A műveletirányítási központ ügyeletesének útmutatása alapján az alkalmazottak elzárták a gázt és áramtalanították az épületet, mire megérkeztek a marcali tűzoltók.

Az óvodában tartózkodó gyerekeket és felnőtteket ideiglenesen a szomszédos épületben helyezték el. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet.

Az utómunkálatokat követően egy független rendszerről biztosítják az épület fűtését, így a gyerekek a délutáni pihenőt már az óvodában tölthetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.