Gázpalack robbant

KÉPEK - felcsaptak a lángok: holttestre bukkantak a nádfedeles házban

Kigyulladt két nádfedeles lakóház hétfőn Balatongyörökön, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre; az egyik épületben holttestet találtak, az oltás közben két gázpalack is felrobbant.

2012.03.26 16:40MTI

Szabó István, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense elmondta: a 71-es főút mellett kigyulladt nádtetős lakóházról terjedt át a tűz a szomszédos, szintén nádfedeles lakóépületre.

A tűzoltók öt gépjárművel vonultak a helyszínre. Az oltás közben az egyik házban egy holttestet találtak, azt egyelőre nem tudni, hogy az áldozat nő vagy férfi.

Már a tűzoltók kiérkezése után két gázpalack is felrobbant az egyik épületben, ugyanonnan még három gázpalackot kellett kihozniuk a tűzoltóknak. A robbanások következtében senki nem sérült meg - tette hozzá a sajtóreferens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.