19 késszúrás

Előzetesben a fiatalkorú prostituált gyilkosa

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, akit egy fiatalkorú prostituált megölésével gyanúsítanak.

2014.03.16 14:42MTI
MTI

A Pesti Központi Kerületi Bíróság azért döntött így, mert fennállt a szökés és elrejtőzés, valamint a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye. A végzés jogerős - tette hozzá Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék szóvivője

A balassagyarmati Gy. Attilát szombaton vette őrizetbe a rendőrség, tanúkihallgatások és adatgyűjtés eredményeként. A 33 éves férfi első balassagyarmati kihallgatása során még tagadta a gyilkosságot, később Budapesten azonban tényfeltáró beismerő vallomást tett.

A rendőrségtől és a bíróságtól kapott információk szerint férfi március 3-áról 4-ére virradó éjszaka került kapcsolatba egy fiatalkorú prostituálttal, akivel a kőbányai Zágrábi utcában egy trafóház mellett leparkolt.

Itt konfliktusba keveredtek, és a férfi az autóban 19 késszúrással megölte a fiatalkorú lányt, majd a holttestet kitette a járműből és elhajtott. A földön fekvő, életjeleket nem mutató nőre március 4-én reggel egy járókelő talált rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.