Kitartottság, emberkereskedelem, kerítés...

Prostitúcióra kényszerítették és fogva tartották a 17 évest

Embertelen körülmények között tartottak fogva és prostitúcióra kényszerítettek egy 17 éves lányt Kiskunlacházán, az ügyben négy férfi és egy nő ellen folyik eljárás.

2014.02.08 13:35MTI

A gyanúsítottakat elfogták, az illetékes bíróság mindannyiukat előzetes letartóztatásba helyezte.

Beluzsárné Belicza Andrea a nyomozás eddigi eredményét ismertetve elmondta, hogy a csoport egyik tagja, egy 24 éves pálfai férfi 2011-től együtt élt a lánnyal, akit rendszeresen prostitúcióra kényszerített, s az így szerzett pénzt elvette tőle. 2013 szeptemberében a lányt készpénzért és egy autóért eladta egy 19 éves, szintén pálfai illetőségű férfinak, majd a lányt egy 31 éves kiskunlacházi nő lakásában szállásolták el, ahol egy elsötétített szobába zárták.

A fogva tartás ideje alatt a gyanúsítottak - a lány "eladója", "vevője" és "elszállásolója", és még két kiskunlacházi férfi - rendszeresen kábító hatású anyagot juttattak a fiatal nő szervezetébe. Emellett többször bántalmazták, éheztették, nem biztosítottak számára a higiénés körülményeket sem. Egy alkalommal prostitúcióra is kényszerítették.

A valószínűleg fegyverrel is rendelkező négy gyanúsítottat február 4-én a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai Kiskunlacházán fogták el, míg ötödik társukat a Paksi Rendőrkapitányság nagydorogi rendőrőrsének járőrei pálfai lakásából állították elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.