Nem jogerősen

Tíz év börtön a terhes prostituáltat megölő férfinek

2500 lett volna a furulyaóra, de aztán a szexmunkás olyan tarifát szabott, amitől a férfinak kinyílt a bicska. Nem a zsebében, szó szerint!

2014.02.06 15:35MTI

Az ittas vádlott 2012. november 2-án Kecskeméten felvett a gépkocsijába egy prostituáltat, és megállapodtak, hogy 2500 forintért szexuális kapcsolatot létesítenek. A sértett később meggondolta magát, és 5000 forintot kért az aktusért. A vádlott tiltakozott, mert nem volt nála annyi pénz.

Ekkor a nő elővette a telefonját, mire a vádlott a vezetőülés alól kivette a bicskáját, és mellbe szúrta a sértettet. Az ötödik hónapos terhes nő kiugrott a gépkocsiból, de néhány méter megtétele után összeesett és meghalt.

A vádlott bűnösségét emberölés bűntettében és ittas járművezetés vétségében állapította meg a bíróság.

Az ítélet szerint a 2012. november 7-étől előzetes fogva tartásban lévő vádlott a büntetéséből legkorábban annak kétharmad részének kitöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ügyészség súlyosbításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.