Garázdák

Baltával mentek buliba

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági őreit Nyíradonyban.

2014.02.25 07:49ma.hu
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli időben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyről két férfit kivittek a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek. Később egy férfi jelezte az őröknek, hogy a vendégek vissza akarnak jönni és a zsebeikbe köveket rejtettek.

A két biztonsági őr a fiúk elé ment, akik hirtelen egy bokorból elővettek két baltát és azokkal támadtak rájuk. A biztonságiak elvették a baltákat a garázdáktól, akik a helyszínről elmenekültek.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök megkezdték az adatgyűjtést a tettesek azonosítása és felkutatása érdekében. A járőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 és 23 éves férfiakat, akiket a helyi rendőrőrsre állították elő. A nyomozók K. Pétert és K. Gergőt gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse a gyanúsítottakkal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást - áll a police.hu honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.