Több 100 ezer forintos kár

Szőnyegeket lopott a gyári szarka

A rendőrök vádemelést javasolnak azzal a gyanúsítottal szemben, aki hónapokon keresztül meglopta munkaadóját.

2014.02.14 10:50ma.hu
Forrás: police.hu

Az egyik debreceni szőnyeggyártó cég ügyvezetője 2013. október 4-én 9 óra 33 perckor feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon az egyik alkalmazottja ellen. A gyanú szerint a férfi a cég telephelyéről 2013 júniusa óta folyamatosan szőnyegeket lopott és ezzel több százezer forintos kárt okozott.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre, amely során megalapozottá vált, hogy a bűncselekményt valóban F. Zoltán követte el. A járőrök a helyi lakost a Derék utcán elfogták és a kapitányságra előállították. A nyomozók a 46 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt beismerő vallomást tett.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szakértő bevonásával - folytatott nyomozást befejezte és a keletkezetett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.