Hős négylábú

Harci kutya védte meg a kislányt részeg apjától

Egy 40 éves férfi ellen zaklatás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a rendőrség, miután saját lányára és annak édesanyjára támadt ittas állapotban. A családot a kutyájuk védte meg a rendőrök kiérkezéséig.

2014.01.12 15:05ma.hu

Egy 12 esztendős pécsi kislány telefonált be 2014. január 11-én kora délután a rendőrség ügyeletére, hogy édesapja erősen ittas állapotban megjelent lakásukon, ahol fenyegetőzni kezdett, majd ezt követően tettleg bántalmazta őt illetve édesanyját is - adta hírül a police.hu.

Az agressziónak végül a család harci kutyája vetett véget. A bántalmazás során az elsődleges orvosi adatok szerint mind a kislánynak, mind az édesanyának könnyű sérülései keletkeztek.

Az intézkedő rendőrök a 40 éves pécsi lakost előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Ellene zaklatás bűntett megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja a büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.