Betört a víz a szigetre

Brutál csőtörés Csepelen - fotók!

Hatalmas csőtörés volt hétfőn kora délután Csepelen. A helyszínen tartózkodott Németh Szilárd polgármester is. A víznyomócsövet fél kettőre elzárták, de még szivárog.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.12.23 14:11ma.hu
Fotók: Csepel.info

Hatalmas, csőtörés történt hétfőn kora délután Csepelen. A Csepel.info szerint a Szent Imre tértől egészen a Víztoronyig áll a víz Kossuth Lajos utcában. A lap úgy tudja, hogy egy 150-es PVC-víznyomócső törött el nagyon szerencsétlen módon a Kis János altábornagy utca 53. előtt. A víznyomócsövet fél kettőre elzárták, de még szivárog.

A rendőrök lezárták a Kossuth Lajos utat, ahol az elkövetkező órákban várhatóan csak a BKV járművei közlekedhetnek. A katasztrófavédelem és a Fővárosi Vízművek munkatársai is nagy létszámban a helyszínen vannak, de azonnal oda sietett Németh Szilárd polgármester is. A városatya elmondása szerint a csőtörés miatt a jelenlegi adatok alapján két tízemeletes panelházban és egy szolgáltatóházban marad ki a vízszolgáltatás.

A szakemberek minden erejükkel azon dolgoznak, hogy már hétfő estére ismét legyen vízszolgáltatás, addig lajtoskocsival oldják meg az ivóvíz-ellátást. A Kossuth Lajos utcát a hibaelhárítás után ki is takarítják és fertőtlenítik.

Friss hír

Helyreállították a vízszolgáltatást hétfő este Csepelen, ahol korábban csaknem ötszáz ember maradt víz nélkül egy csőtörés miatt. A Fővárosi Vízművek telefonos diszpécserszolgálata az érdeklődőket arról tájékoztatja, hogy a szolgáltatás este 8 órától újra működik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.