Könnyebben sérült a fiatal tolvaj

Lopott biciklivel távozott a rendőrségről - elgázolták

Ellopott egy leláncolt kerékpárt, s azzal indult haza kihallgatása után egy fatalkorú tolvaj a miskolci rendőrkapitányságról. A Putnok felé tekerő fiút egy autó elütötte a 26-os úton.

2013.12.20 15:25Havariapress

A fiatalkorú, lopással gyanúsított putnoki fiút csütörtökön hallgatták ki a miskolci rendőrök. Kihallgatása után a fiú kisétált a kapitányság épületéből, s egy ellopott egy ott leláncolt biciklit.

Hazafelé indult a lopott kerékpárral, ám figyelmetlenül hajtott a 26-os főútra: elütötte egy arra tartó autó. A könnyebben megsérült fiút a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették, az újabb lopás miatt is eljárást indítottak ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.