Áruházból lopott

Letépte a védelmi eszközöket a farmerról, mégis jelzett a riasztó

Ruhákat lopott egy szekszárdi bevásárlóközpont üzletéből egy nő. A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított.

2013.12.15 08:52ma.hu

Farmernadrágokat és felsőruházatot lopott egy 29 éves szekszárdi nő 2013. december 14-én 12 óra 50 perc körüli időben egy szekszárdi bevásárlóközpont egyik boltjából.

A termékről a védelmi eszközöket letépte, de távozásakor a védelmi kapu mégis bejelzett. Amikor az üzlet eladói utána mentek, futásnak eredt, de a nála lévő táskát eldobta. A táskában megtalálták a boltból származó farmereket és egy női felsőt is.

Ezután riasztották a szekszárdi rendőröket, akik a pontos személyleírás alapján a tettest a bevásárló központ közelében igazoltatták. A lopást a rendőröknek beismerte, ezért előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.