Tetten érték

Az áramot is lopta a felfegyverkezett bonyhádi kábítószer-termesztő

Hetven tő kannabiszt nevelt egy férfi Bonyhád-Tabódon. A kábítószer-termesztőt tetten érték és elfogták.

2013.11.15 10:57ma.hu

Hetven tő kannabiszt termesztett egy férfi bonyhád-tabódi hétvégi házában. Mivel információ merült fel arra, hogy fegyvert tart magánál, ezért elfogásához a rendőrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) bevetési egységét kérte fel.

A 45 éves csengődi Ö. Károlyt november 14-én délután a "házi ültetvénynél" érték tetten és fogták el. Az akcióban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a Bonyhádi Rendőrkapitányság és a TEK munkatársai működtek közre.

A botanikus szakértő a helyszínen megállapította, hogy a különböző fejlettségű növények kábítószer előállítására alkalmasak. A rendőrség a kannabisz töveken kívül egy zacskónyi növényi törmeléket is lefoglalt. Megállapították azt is, hogy a férfi a kannabisz termesztéséhez illegálisan vételezte az áramot.

Ö. Károly gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Az ügyben kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Bonyhádi Rendőrkapitányság. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.