Csiba Gábor

A felfüggesztett igazgató élesztette újra az infraktust kapott biciklist

A szívmasszázsnak és lélegeztetésnek köszönhetően a kerékpáros magához tért, a mentők már - a lehetőségekhez képest - stabil állapotban szállították a 45 év körüli férfit a megyei kórházba.

2013.10.06 07:34Havariapress

Szombaton délelőtt, az Egyetemváros forgalmas útkereszteződésében esett össze egy kerékpározó férfi. A bicikliről eszméletlenül leforduló emberhez a mögötte álló autóbók egyikéből érkezett gyors segítség. A gépkocsiból kipattanó férfi szakszerűen megvizsgálta az úttesten fekvő férfit, majd hozzáfogott újraélesztéséhez. A szívmasszázsnak és lélegeztetésnek köszönhetően a kerékpáros magához tért, a mentők már - a lehetőségekhez képest - stabil állapotban szállították a 45 év körüli férfit a megyei kórházba. A kórházban szívkatéteres eljárással javítottak az állapotán, minden reménye megvan, hogy teljesen felépüljön.

Csak később derült ki, hogy az életmentő a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház korábban, a koraszülött-halálozások kivizsgálásának idejére felmentett igazgatója, Csiba Gábor volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.