Ültetvényeket számoltak fel

Kukorica közé ültették, ott nevelték a vadkendert

Két vadkenderültetvényt számolt fel a rendőrség vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszakerecsenyben. A kábítószer termesztésével gyanúsított két férfit bűnügyi őrizetbe vették.

2013.09.23 11:16MTI
Fotó: MTI

Zákány Ágnes, a térségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője elmondta, a gyanúsítottak ingatlanaiban tartott házkutatás során az egyik ház kertjében a kukorica közé ültetve huszonnégy, míg a másik helyszínen a melléképület mellett tizenkilenc tő, három méter magas vadkender növényeket foglaltak le.

A 24 és 33 éves helyi férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás, melynek során a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatásukat - tette hozzá a helyettes szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.