Vádemeléssel zárult a nyomozás

Másfél éven át éheztette - halálra - nagyanyját

Ápolását, ellátását szándékosan elhanyagolta, ezért az idős asszonyt kórházba szállították, ahol 2013 januárjában életét vesztette.

2013.09.16 12:26Havariapress

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 33 éves férfi 2011 októberétől kezdve, felügyelete alatt álló, magatehetetlen nagyanyját éheztette, ápolását, ellátását szándékosan elhanyagolta, ezért az idős asszonyt kórházba szállították, ahol 2013 januárjában életét vesztette. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei nyomozók a beszerzett adatok, valamint az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján emberölés miatt indítottak eljárást. A férfit elfogták és őrizetbe vették, majd 2013. január 18-án előzetes letartóztatásba helyezték. A rendőrség a nyomozást 2013. szeptember 12-én befejezte, és az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal megküldte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.