Két lány volt az áldozat

Prostitúció Zuglóban - elfogták az éheztető, kényszerítő N. Lászlót is

A 47 éves N. László az élettársával, K. Rózsával augusztus elejétől egy zuglói bérelt ingatlanban egy budapesti, majd augusztus 28-tól egy baktalórántházi fiatal nőt is fogva tartott, és prostitúcióra kényszerített.

2013.09.03 11:43MTI

Elfogták azt a budapesti férfit, aki társával nőket tartott fogva és kényszerített prostitúcióra Zuglóban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A 47 éves N. László az élettársával, K. Rózsával augusztus elejétől egy zuglói bérelt ingatlanban egy budapesti, majd augusztus 28-tól egy baktalórántházi fiatal nőt is fogva tartott, és prostitúcióra kényszerített - olvasható a rendőrség honlapján.

A két elkövető a sértetteket éheztette, fenyegette, egyiküket a férfi több alkalommal bántalmazta.

A közlemény szerint a fővárosi rendőrök augusztus 29-én a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársaival közösen szabadították ki a két fogva tartott nőt.

N. Lászlót akkor nem találták, élettársát azonban VII. kerületi tartózkodási helyén elfogták, és azóta előzetes letartóztatásba került. A férfit hétfőn fogták el, miután a rendőrség ügyeletére szexuális bűncselekmény elkövetéséről érkezett bejelentés. A járőrök egy XIX. kerületi lakásból előállítottak egy férfit, és megállapították, hogy ő az, aki ellen korábban elfogatóparancsot adtak ki.

K. Rózsa és N. László ellen kerítés megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.