Gyanús esetek

Sziget: újabb előállítások kábítószer miatt

A külföldi fiatalembernél a beléptetéskor elvégzett ruházat- és csomagátvizsgáláskor találtak kábítószergyanús növényi anyagot, míg társát a HÉV-megállóban igazoltatták a rendőrök. Nála is kábítószergyanús anyag volt.

2013.08.07 22:01MTI

További embereket állítottak elő a rendőrök kábítószergyanús anyagok birtoklása miatt a 21. Sziget Fesztiválon - közölte a rendőrség honlapján szerdán. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint kedd este, illetve szerda hajnalban két külföldi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök. Egyiküket kábítószer birtoklásának vétségével, a másik férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják a rendőrök.

Másik két fiatal férfi - egy külföldi és egy magyar állampolgár - már a kapuknál lebukott, amikor néhány gramm kábítószergyanús anyagot akartak bevinni a fesztivál területére. A külföldi fiatalembernél a beléptetéskor elvégzett ruházat- és csomagátvizsgáláskor találtak kábítószergyanús növényi anyagot, míg társát a HÉV-megállóban igazoltatták a rendőrök. Nála is kábítószergyanús anyag volt. Ugyancsak szerdán egy másik külföldi férfinél több csomag kábítószert találtak a járőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.