Fesztiválköztársaság

Több száz kukát helyezett ki a FKF a Szigeten

Több száz kukát helyezett ki a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) a hétfőn kezdődő 21. Sziget Fesztivál helyszínén, a fővárosi Hajógyári szigeten.

2013.08.05 18:48MTI

A Budapesti Városüzemeltetési Központ és az FKF közleménye szerint négyszázötven 1100 literes konténert és százötven 240 literes tartályt helyeztek ki az FKF munkatársai, azokat öt nagy teljesítményű tömörítős hulladékszállító géppel ürítik, naponta többször is.

A rendezvény helyszíneinek és az utaknak a takarítását, locsolását minden nap reggel 6 órától 30 kézi útgondozóval, egy locsoló- és egy önfelszedő seprőgéppel végzik, továbbá a külső, a bejárathoz vezető útvonalakon, a pénztárak előtti területen öten dolgoznak - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.