Bosszúból

Álmában szúrta le anyja élettársát

A gyilkos aznap kapott kézhez egy vádiratot, amelyben az ügyész végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

2013.08.06 09:59Havariapress

21 késszúrással, álmában végzett anyja 67 éves élettársával egy férfi július 15-én, Hódmezővásárhely határában lévő házában.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a férfi bosszúból végzett az idős emberrel, mert a sérelmére elkövetett korábbi bűncselekmény miatt a 67 éves férfi feljelentette őt. A gyilkos aznap kapott kézhez egy vádiratot, amiben az ügyész végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

A körülmények miatt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya előre kitervelten, aljas indokból és célból, különös kegyetlenséggel valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölésre minősítette a férfivel korábban közölt gyanúsítást.

Ez a bűncselekmény akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.