Levágta a világhálót

400 lakásban süket a telefon egy kábeltolvaj miatt

Fél óra alatt elfogták a csepeli rendőrök azt a férfit, aki egy aknából lopott el telefonkábeleket kedden hajnalban. A tolvaj miatt közel 400 lakásban szünetelt a telefon- és internetszolgáltatás.

2013.07.17 11:45Havariapress

A főváros XXI. kerületében, a Szentimklósi út egyik aknájából lopott el egy férfi telefonkábeleket kedden hajnalban. A tolvajt járókelők zavarták meg, akik értesítették a rendőrséget. A csepeli rendőrök fél óra alatt, a Gyimesi utca és Uzsoki utca kereszteződésében fogták el az autóval menekülő tolvajt. A kábellopás miatt közel 400 lakásban szünetelt a telefon- és internet szolgáltatás. A 29 éves gigei férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben közérdekű üzem működésének megzavarása és lopás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.