Megtámadták a rendőrt

Elfogták M. Csabát, a kisteleki kábellopás harmadik gyanúsítottját - képpel!

Elfogták a harmadik gyanúsítottját annak a keddre virradóra történt kisteleki kábellopásnak, amelyben az egyik elkövető rátámadt az intézkedő rendőrre.

2013.06.27 10:16MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Jászai Linda elmondta, a ceglédi körzeti megbízott és két helyi polgárőr fogta el csütörtökön kora hajnalban a 25 éves férfit.

A gyanúsított tartózkodási helyének megállapításában a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal szorosan együttműködött a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Terrorelhárítási Központ, valamint a polgárőrség - közölte a főhadnagy.

M. Csabát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását - mondta a szóvivő.

A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy kábellopási ügyben intézkedő rendőrre rátámadtak keddre virradó éjszaka Kisteleken.

Szanka Ferenc akkor elmondta, éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak eltulajdonítani a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök tetten értek három elkövetőt.

A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike egy erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a szerszámmal - közölte az ügyész.

A rendőr lövést adott le, eltalálta az egyik elkövetőt. Az egyik tolvaj elmenekült a helyszínről, két elkövetőt elfogtak - mondta Szanka Ferenc.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.