Azonosították és körözik

Rendőrökre támadó kábeltolvaj - már tudják, ki volt a harmadik!

Azonosította a rendőrség a harmadik férfit, aki a gyanú szerint részt vett keddre virradóra a kisteleki kábellopásban. Az egyik elkövető rátámadt egy intézkedő rendőrre, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

2013.06.25 16:14MTI

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a harmadik gyanúsított a 25 éves ceglédi Mezei Csaba. A 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű férfi ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy Mezei Csaba veszélyes, a támadásától lehet tartani, ezért senki ne próbálja meg elfogni, hanem értesítse a hatóságokat.

A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy kábellopás során intézkedő rendőrre támadtak keddre virradó éjszaka Kisteleken.

Szanka Ferenc elmondta, éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak ellopni a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök három elkövetőt értek tetten.

A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a vele - közölte az ügyész.

A rendőr lövést adott le, amely eltalálta az egyik elkövetőt. Az egyik tolvaj elmenekült a helyszínről, kettőt elfogtak.

A rendőrt és azt a gyanúsítottat, akit eltalált a lövés súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - mondta az ügyész.

A vagyon elleni bűncselekmény miatt a rendőrség, a hivatalos személy elleni erőszak ügyében a Szegedi Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.