Bátonyterenye

100 százalékos kamatra adta a pénzt - lecsapott a TEK

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak segítségével fogta el a rendőrség azt a bátonyterenyei férfit, aki 100 százalékos kamatra adott kölcsönt arra rászorulóknak.

2013.07.11 10:58Havariapress

A rendelkezésre álló adatok szerint 2012-től kezdve 100 százalékos kamatra adott kölcsönt egy bátonyterenyei férfi az arra rászorulóknak.



A nyomozás során az is kiderült, hogy több embert fenyegetéssel arra kényszerített, hogy ingatlanjaikat írják át az ő nevére, fizetség nélkül. A rendőrség szerdán, a TEK kommandósainak segítségével elfogta a 45 éves férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az ügyben uzsorabűncselekmény és zsarolás miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.