Vásárlásra is rávette áldozatát

Ha szól a rendőröknek, leszúrja egy dugóhúzóval...

Dugóhúzóval fenyegetőzve rabolt ki egy férfi egy fiatalembert Szekszárdon.

2013.07.07 09:58Havariapress
Fotó: MTI, archív

Szombaton reggel történt a rablótámadás a tolnai megyeszékhelyen: egy 28 éves férfi odalépett egy fiatalemberhez, majd a kezében tartott dugóhúzóval fenyegetni kezdte.

Áldozatától több tízezer forintot vett így el, majd arra kényszerítette a fiatalembert, hogy elmenjen vele egy boltba, ahol ruhákat és mobiltelefont vásároltatott magának. A vásárlás után ismét megfenyegette a férfit: ha szól a rendőröknek, akkor leszúrja, vagy megvereti.

A kirabolt fiatalember értesítette a rendőrséget, a szekszárdi járőrök néhány óra alatt meg is találták a támadót a városban. A mórágyi férfit őrizetbe vették, rablás miatt indítottak ellene eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.