7 elfogatóparancs volt érvényben ellene

Sokszorosan körözött bűnözőt fogtak el - a TEK is besegített

A Terrorelhárítási Központ (TEK) embereinek közreműködésével fogták el a rendőrök azt a 60 éves férfit, aki ellen 7 elfogatóparancs volt érvényben.

2013.06.19 10:19Havariapress

Június 17-én, Sopronkőhidán fogta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a TEK kommandósainak közreműködésével azt a 60 éves fővárosi férfit, aki ellen 7 elfogatóparancs volt érvényben. 

Az idős embert többek között jelentős értékre elkövetett csalás, sikkasztás és orgazdaság miatt körözték. Elfogását követően megkezdte a még korábban jogerősen kiszabott másfél éves szabadságvesztésének letöltését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.