XIII. kerületi bűnügy

Azonosították a Jász utcánál kettévágott holttestet

Azonosították a XIII. kerületi gyilkosság áldozatát. Feltehetően szóváltás alakult ki a tettes és áldozata között, ez vezetett a szombat hajnalban történt bűncselekményig.

2013.06.08 17:02MTI
Az elfogott tettes - police.hu

Kovács Viktória, a BRFK szóvivője az MTI-nek annyit mondott, a két férfi közt szóváltás alakult ki, ez vezetett a szombat hajnalban történt bűncselekményig. További részleteket a rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

Mint már arról korábban beszámoltunk, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján M. Zoltán 32 éves budapesti lakos egy XIII. kerületi Jász utcai társasház melléképületében megölt egy férfit. A bűncselekményt követően értesítette édesapját, majd elmenekült a helyszínről.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja reggel 8 óra körül a Kerekes utcában teljesített szolgálatot gyalog, eközben igazoltatta és elfogta az emberölés gyanúsítottját.

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: az elkövető megpróbálta eltűntetni áldozatát, ezért egy baltával kettévágta a testét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.