Szinte gyerekek

Rossz minőségű drog: meghalt két fiatal Fejér megyében

Egy 18 és egy 28 éves férfi vesztette életét a napokban, Székesfehérváron. Halála előtt mindkét fiatalember kábítószert fogyasztott.

2013.06.11 08:12Havariapress

Vasárnap hajnalban életét vesztette egy 18 éves helyi fiatal a székesfehérvári kórházban. Az eddigi adatok szerint halála előtt kábítószert fogyasztott. Hétfőn egy újabb halálesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, egy 28 éves csákvári férfi vesztette életét, aki szintén drogot fogyasztott. A hétvégén egy harmadik fiatal is kórházba került, aki szintén drogot fogyasztott, de ő ellátását követően elhagyhatta a kórházat. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetek közötti összefüggéseket és azok körülményeit, valamint őrizetbe vettek egy 23 éves férfit és egy 26 éves nőt, akik ellen kábítószerrel visszaélés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.