Két nőt gyanúsítanak

Milliós pénzhamisítás Budapesten

Milliós pénzhamisítással gyanúsít a rendérség két fővárosi nőt. A gyanú szerint egyikük gyártotta otthon használt tintasugaras nyomtatóval a bankjegyeket, míg a másik "elköltötte" azokat.

2013.06.08 12:19Havariapress

A XX-XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csütörtökön csaptak le a két hamisítóra, egy 29 és egy 36 éves nőre. Az elfogáskor megtartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a hamis bankjegyek elkészítéséhez használt tintasugaras nyomtatót, lefoglaltak tintapatronokat, valamint A4-es lapokat vízjelpróbával. 

A gyanú szerint az egyik nő hónapokon keresztül készítette otthonában a nyomtatóval az 5 és 10 ezres bankókat, melyeket társa használt fel vásárlásra. A nyomozók őgy sejtik, a két nő több millió forint értékben hozott forgalomba hamis pénzt. 

A két, szabadlábon hagyott nővel szemben pénzhamisítás miatt indítottak eljárást. A nyomozásba igazságügyi szakértőt is bevontak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.