Eljárás indult ellenük

Hamis tízezressel akartak fizetni a fiatalok

Pénzhamisítás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két győri fiatalember ellen, mert hamis tízezressel akartak fizetni egy győri gyorsétteremben.

2013.05.11 12:03MTI

Kocsis Tünde, alezredes a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az egyik gyanúsított az étteremben próbált megszabadulni a hamis bankótól. 

A vele együtt szórakozó társa pénztárcájában is találtak egy hamis tízezer forintos bankjegyet a rendőrök. Meghallgatásukkor azt mondták, hogy a hamis pénzeket korábban egy ismerősüktől kapták. 

A szórakozóhelyen a pénztáros azonnal rájött, hogy a bankó silány minőségű hamisítvány. A húszéves fiatalemberek ellen pénzhamisítás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.