Elfogták a gyanúsítottakat

Meg kellett állnia az útszélen - kirabolták a 4-es szabolcsi szakaszán

Egy arra közlekedő komorói férfi kedden egészségügyi okokból állt meg gépkocsijával az útszélen, amikor hárman rátámadtak.

2013.05.24 10:45MTI

Kiraboltak egy férfit a 4-es számú főút Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán. A rendőrség elfogta a bűncselekmény három gyanúsítottját - közölte Fedor Rita, a térségi főkapitányság sajtószóvivője.

A főút Nyíregyháza-Záhony közötti szakaszán, Székely külterületén, egy arra közlekedő komorói férfi kedden egészségügyi okokból állt meg gépkocsijával az útszélen, amikor hárman rátámadtak.

Az ismeretlenek pénzt követelt tőle, átkutatták az autóját, amelyben néhány ezer forintot találtak, amit elvettek. Ezután kést fogtak rá, még több pénzt követeltek. Az egyik elkövető a zsebéből kiemelt egy nagyobb összeget, majd a támadók gépkocsijukkal elmenekültek a helyszínről. A főhadnagy nem közölte, hogy mekkora összegről volt szó.

A rendőrség a rablás bejelentése után azonnal megkezdte az ismeretlen elkövetők felkutatását és csütörtökön elfogták a gyanúsítottakat, egy 19 éves nyírbátori, valamint két ibrányi, 24 és 37 éves férfit. Mindhármukat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezésüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.