Kezdeményezték előzetes letartóztatását

Megtámadta és kirabolta a gyerekeket - elfogták a férfit

A gyanú szerint legalább hat, gyermekek elleni rablást követett el az a fiatalember, akit azt követően fogtak el a rendőrök, hogy megtámadott egy 10 és egy 14 éves fiút a főváros XIII. kerületében.

2013.05.09 10:43Havariapress

Hétfőn kora délután, a XIII. kerületi Huba utcában, majd a Fáy utcában támadott meg egy 10 és egy 14 éves gyermeket az akkor még ismeretlen fiatalember.

Áldozatait megfenyegette, majd elvette zsebpénzüket, s egyikük mobiltelefonját. A XIII. kerületi nyomozók a környéken találtak rá másnap a gyanúsítottra.

A 17 éves fiatalembert őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A nyomozók az gyanítják, hogy a gyanúsított csak a kerületükben legalább hat hasonló jellegű bűncselekményt követett el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.