Pénzintézet

Kiraboltak egy takarékot Debrecenben

A rendőrség arról nem adott tájékoztatást, hogy az elkövető mennyi pénzt vitt el a takarékszövetkezetből.

2013.05.15 16:22MTI

Kiraboltak egy pénzintézetet szerda délután Debrecen óvárosában - erősítette meg az MTI információját Vezendi Jánosné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az MTI helyszíni tudósítója azt tapasztalta, hogy a rendőrök nagy erőkkel vannak jelen a takarékszövetkezeti fióknál. A környéket szalaggal lezárták, a helyszínelés tart.

Vezendi Jánosné rendőr alezredes az ügyről később elmondta: az ismeretlen elkövető 12 óra 30 perc körül ment be a pénzintézetbe. Az alkalmazottak elmondása szerint fegyverrel fenyegette meg őket, és készpénzt követelt tőlük. Az alkalmazottak a pénztárban lévő összeget a fenyegetés hatására átadták, az ismeretlen férfi elmenekült.

A rablást elkövető férfi 25-30 év körüli, 175-180 centiméter magas, 70-80 kilogramm, normál testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét farmernadrágot, sötétszürke alapon vajszínű vagy krémszínű csíkos, kapucnis pulóvert, fekete cipőt, baseballsapkát viselt - ismertette a szóvivő.

A rendőrség arról nem adott tájékoztatást, hogy az elkövető mennyi pénzt vitt el a takarékszövetkezetből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.