Altatót kevert az italába

Elkábított és kirabolt egy török kamionost - elítélték a nőt

Három és fél év szabadságvesztésre ítélt a Hatvani Járásbíróság gyorsított eljárásban egy nőt, aki elkábított és kirabolt egy török kamionost.

2013.05.07 11:12MTI

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Vámos Boglárka közölte, a tettes altatót kevert a férfi italába, majd öntudatlan áldozatától elvette a telefonját, a pénzét és egyéb értéktárgyait.
   
Elmondta: a nő Apc közelében, egy autós pihenőben ismerkedett meg áldozatával. Ezután közösen italoztak, és feltehetően ebbe keverte bele a férfi alkalmi ismerőse a gyógyszert.
   
A Hatvani Rendőrkapitányság bűnügyi szakemberei a kamionos bejelentése alapján rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a házkutatás során előkerültek az eltulajdonított értékek is.
   
A pénteki rablás miatt a hatvani bíróság már hétfőn elmarasztalta a nőt - emelte ki a referens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.